Hakukonemarkkinointi-Google

Hakukonemarkkinointi – miten yrityksesi näkyy hakutuloksissa?

Yksi tehokkain internet-markkinoinnin keinoista on hakukonemarkkinointi. Tämä tarkoittaa hakukoneissa – kuten Google ja Bing – tehtyä maksettua mainontaa. Tehokasta se on siksi, että hakukoneista haetaan tietoa silloin, kun on jo syntynyt tarve. Eli nämä ovat kuumia, potentiaalisia asiakkaita ja hakukonemarkkinoinnilla varmistetaan, että saadaan nämä asiakkaat kiinni siinä vaiheessa, kun tarve on jo olemassa ja he ovat aktiivisesti etsimässä tietoa tuotteestasi tai palvelustasi.

Hakukonemarkkinoinnin hinta määräytyy pitkälti kilpailun mukaan. Mainonta hakukoneissa on huutokauppaa, korkein tarjous voittaa ja mm. tarjottava hinta määrää osaltaan mainospaikan ja näkyvyyden. Siksi on tärkeää, että sekä hakusanat että itse mainos ovat oikeanlaiset ja tavoittavat potentiaaliset asiakkaat. Näin mainoseurot kohdennetaan tuottamaan tulosta yrityksellesi eikä synny turhia kuluja.

Kuten hakukoneoptimointi, myös hakukonemarkkinointi on jatkuvaa tekemistä, optimointia parhaan tuloksen saamiseksi. Ota yhteyttä, käydään tarpeesi ja tavoitteesi läpi!

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME TARKEMMIN MYÖS TULOSTEN VALOSSA!